BAŞKAN ÖNDEŞ SAHADA GÖREVİNİN BAŞINDA

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2020 - 15:46, Güncelleme: 24.04.2020 - 15:46
 

BAŞKAN ÖNDEŞ SAHADA GÖREVİNİN BAŞINDA

Germencik Belediye Başkanı Fuat ÖNDEŞ Hizmet ve yatırımların aksamaması için mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyor
Hizmet ve yatırımların aksamaması için mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarına devam eden Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramında da soluğu sahada aldı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen kutlama programına katılan Öndeş, törenin ardından Germencik Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan yetenek yarışmasında dereceye giren çocukları ziyaret ederek hediyelerini verdi. Ardından İstasyon Mahallesi’nde devam etmekte olan yol yapım çalışmalarını ziyaret eden ve faaliyetleri yerinde inceleyen Belediye Başkanı Fuat Öndeş, görevleri başında olan personele kolay gelsin dileklerinde bulunarak, bayramlarını kutladı. Sokağa çıkma yasağı sebebiyle evlerinden çıkamayan çocuk ve vatandaşları da selamlayarak bayramlarını tebrik etti. ÖNDEŞ “HİZMET VE YATIRIMLARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR, HALKIMIZIN EMRİNDEYİZ” 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tören programının ardından sahadaki çalışmaları inceleyen Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş hizmet ve yatırımların kesintisiz bir şekilde devam ettiğini ifade etti. Fuat Öndeş “Halkımızın huzur, sağlık ve mutluluğu için ben ve ekip arkadaşlarım mesai kavramı gözetmeksizin, gündüz gece demeksizin görevlerimizin başındayız. İstasyon Mahallemizde devam etmekte olan yol yapım çalışmalarını yerinde inceledik. İlçemizin alt ve üst yapı sorunlarının çözülmesi, modern ve güzel bir görüntüye kavuşması için büyük bir fedakarlıkla çalışan personellerimizi ziyaret ederek kolay gelsin dileklerimizi ilettik. Emekleri için tüm personelimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle evlerinin balkon ve camlarında bayraklarıyla bizleri karşılayan çocuklarımız ile vatandaşlarımızın da bayramlarını kutladık. Bizler görevimizin başındayız, Germencik halkının gönlü rahat olsun. Karşılıklı anlayış ve sabırla bu günleri de atlatacağız.” Dedi.
Germencik Belediye Başkanı Fuat ÖNDEŞ Hizmet ve yatırımların aksamaması için mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyor

Hizmet ve yatırımların aksamaması için mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarına devam
eden Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramında da soluğu sahada aldı.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen kutlama programına katılan Öndeş, törenin ardından
Germencik Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan yetenek yarışmasında dereceye giren çocukları
ziyaret ederek hediyelerini verdi. Ardından İstasyon Mahallesi’nde devam etmekte olan yol yapım
çalışmalarını ziyaret eden ve faaliyetleri yerinde inceleyen Belediye Başkanı Fuat Öndeş, görevleri
başında olan personele kolay gelsin dileklerinde bulunarak, bayramlarını kutladı. Sokağa çıkma yasağı
sebebiyle evlerinden çıkamayan çocuk ve vatandaşları da selamlayarak bayramlarını tebrik etti.

ÖNDEŞ “HİZMET VE YATIRIMLARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR, HALKIMIZIN EMRİNDEYİZ”
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tören programının ardından sahadaki çalışmaları
inceleyen Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş hizmet ve yatırımların kesintisiz bir şekilde devam
ettiğini ifade etti. Fuat Öndeş “Halkımızın huzur, sağlık ve mutluluğu için ben ve ekip arkadaşlarım
mesai kavramı gözetmeksizin, gündüz gece demeksizin görevlerimizin başındayız. İstasyon
Mahallemizde devam etmekte olan yol yapım çalışmalarını yerinde inceledik. İlçemizin alt ve üst yapı
sorunlarının çözülmesi, modern ve güzel bir görüntüye kavuşması için büyük bir fedakarlıkla çalışan
personellerimizi ziyaret ederek kolay gelsin dileklerimizi ilettik. Emekleri için tüm personelimize ayrı
ayrı teşekkür ederim. Sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle evlerinin balkon ve camlarında bayraklarıyla
bizleri karşılayan çocuklarımız ile vatandaşlarımızın da bayramlarını kutladık. Bizler görevimizin
başındayız, Germencik halkının gönlü rahat olsun. Karşılıklı anlayış ve sabırla bu günleri de
atlatacağız.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve buyuksehirmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.