BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MUHARREM AYINDA GÖNÜL SOFRALARI KURDU

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2021 - 13:45, Güncelleme: 13.08.2021 - 13:45
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MUHARREM AYINDA GÖNÜL SOFRALARI KURDU

Muharrem ayının başlamasıyla birlikte Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan gönül sofralarında binlerce vatandaş bir araya geldi ve oruçlar açıldı.
Muharrem ayının başlamasıyla birlikte Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan gönül sofralarında binlerce vatandaş bir araya geldi ve oruçlar açıldı.  Muharrem ayının başlamasıyla birlikte Aydın Büyükşehir Belediyesi Muharrem ayı programları düzenliyor.  10 Ağustos Salı günü başlayan ve bugün son bulacak olan programlarda binlerce vatandaş bir araya geldi. 9 ilçede ve 14 mahallede kurulan sofralarda oruçların kabul olması için dualar edildi.  Başkan Çerçioğlu: Tüm canların tuttuğu oruçlar kabul olsun Sosyal medya hesaplarında Muharrem ayı ilgili bir mesaj yayınlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Muharrem ayının ülkemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Tüm canların tuttuğu oruçlar kabul olsun.” dedi.   
Muharrem ayının başlamasıyla birlikte Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan gönül sofralarında binlerce vatandaş bir araya geldi ve oruçlar açıldı.

Muharrem ayının başlamasıyla birlikte Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan gönül sofralarında binlerce vatandaş bir araya geldi ve oruçlar açıldı. 

Muharrem ayının başlamasıyla birlikte Aydın Büyükşehir Belediyesi Muharrem ayı programları düzenliyor. 

10 Ağustos Salı günü başlayan ve bugün son bulacak olan programlarda binlerce vatandaş bir araya geldi. 9 ilçede ve 14 mahallede kurulan sofralarda oruçların kabul olması için dualar edildi. 

Başkan Çerçioğlu: Tüm canların tuttuğu oruçlar kabul olsun

Sosyal medya hesaplarında Muharrem ayı ilgili bir mesaj yayınlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Muharrem ayının ülkemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Tüm canların tuttuğu oruçlar kabul olsun.” dedi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve buyuksehirmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.