DEPREMZEDELERE HİZMET VERECEK

GÜNDEM 22.02.2023 - 14:27, Güncelleme: 22.02.2023 - 14:27
 

DEPREMZEDELERE HİZMET VERECEK

Efeler Belediyesi, 3. Çocuk-Ergen-Yetişkin Psiko-Sosyal Destek Merkez’ini 22 Şubat Çarşamba günü hizmete açacak. Kahramanmaraş depremleri nedeniyle Efeler’e gelen vatandaşlar merkezden ücretsiz olarak faydalanabilecek.
Deprem sonrası yardım çalışmalarıyla afetzedelerin yaralarını sarmaya çalışan Efeler Belediyesi, kurulacak yeni merkezle desteklerini psikolojik alanda devam ettirecek. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın hayata geçirdiği ve vatandaşlara ücretsiz psikolojik yardım sunacak olan 3. Çocuk-Ergen-Yetişkin Psiko-Sosyal Destek Merkezi, 22 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’te Cumhuriyet Mahallesi 1967. Sokak No: 4/1’de hizmete açılacak. DAYANIŞMA PSİKOLOJİK DESTEKLE SÜRECEK 6 Şubat Depremleri’nde yaşanan büyük yıkım nedeniyle evsiz kalan yüz binlerce vatandaşa kucak açan şehirler arasında Efeler de yer aldı. Afet mağduru vatandaşlar, temel ihtiyaçların yanında psikolojik desteğe de gereksinim duydu. 3. Psiko-Sosyal Destek Merkezi afetzedelerin bu ihtiyacını karşılayacak. Uzmanlar tarafından depremzedelere afetin psikolojik ağırlığını ve travma sonrası stres bozukluklarını aşabilmeleri için destek verilecek. BAŞKAN ATAY: “HAYATIN NORMALE DÖNMESİ İÇİN KATKI VERECEĞİZ” Yeni açılacak Psiko-Sosyal Destek Merkezi hakkında konuşan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “6 Şubat Depremi’nde yüz binlerce vatandaşımız evsiz kaldı. Afetzede vatandaşlarımızın bir kısmını Efeler’imizde konuk ediyoruz. Bu merkezlerimizde özel misafirlerimizi büyük bir hassasiyet ve özenle ağırlayacağız. Hayatın normale dönmesi için katkı vereceğiz. 22 Şubat Çarşamba günü 3’üncüsünü hizmete açacağımız Psiko-Sosyal Destek Merkezi’mizde bu amaca yönelik olarak olumlu sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum. Üstümüze düşen tüm görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.
Efeler Belediyesi, 3. Çocuk-Ergen-Yetişkin Psiko-Sosyal Destek Merkez’ini 22 Şubat Çarşamba günü hizmete açacak. Kahramanmaraş depremleri nedeniyle Efeler’e gelen vatandaşlar merkezden ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Deprem sonrası yardım çalışmalarıyla afetzedelerin yaralarını sarmaya çalışan Efeler Belediyesi, kurulacak yeni merkezle desteklerini psikolojik alanda devam ettirecek. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın hayata geçirdiği ve vatandaşlara ücretsiz psikolojik yardım sunacak olan 3. Çocuk-Ergen-Yetişkin Psiko-Sosyal Destek Merkezi, 22 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’te Cumhuriyet Mahallesi 1967. Sokak No: 4/1’de hizmete açılacak.

DAYANIŞMA PSİKOLOJİK DESTEKLE SÜRECEK

6 Şubat Depremleri’nde yaşanan büyük yıkım nedeniyle evsiz kalan yüz binlerce vatandaşa kucak açan şehirler arasında Efeler de yer aldı. Afet mağduru vatandaşlar, temel ihtiyaçların yanında psikolojik desteğe de gereksinim duydu. 3. Psiko-Sosyal Destek Merkezi afetzedelerin bu ihtiyacını karşılayacak. Uzmanlar tarafından depremzedelere afetin psikolojik ağırlığını ve travma sonrası stres bozukluklarını aşabilmeleri için destek verilecek.

BAŞKAN ATAY: “HAYATIN NORMALE DÖNMESİ İÇİN KATKI VERECEĞİZ”

Yeni açılacak Psiko-Sosyal Destek Merkezi hakkında konuşan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “6 Şubat Depremi’nde yüz binlerce vatandaşımız evsiz kaldı. Afetzede vatandaşlarımızın bir kısmını Efeler’imizde konuk ediyoruz. Bu merkezlerimizde özel misafirlerimizi büyük bir hassasiyet ve özenle ağırlayacağız. Hayatın normale dönmesi için katkı vereceğiz. 22 Şubat Çarşamba günü 3’üncüsünü hizmete açacağımız Psiko-Sosyal Destek Merkezi’mizde bu amaca yönelik olarak olumlu sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum. Üstümüze düşen tüm görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve buyuksehirmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.