ADÜ SİVİL SENATO İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir başkanlığında gerçekleşen toplantıda, sivil toplum örgütü ve sektör temsilcileri sivil senatör olarak yer aldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Üniversite Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Üniversitelerin bulundukların illerin lokomotifleri olduğunu belirterek, “Sivil Senatoya büyük önem veriyorum. ‘Sivil Senato’ projesi Rektörlük görevine geldiğim andan itibaren oluşturmayı hedeflediğim projelerin en önemlilerinden biri. ‘Sivil Senato’, şehrin dinamikleriyle birlikte Aydın’a katkı sağlamayı hedefleyen sivil bir oluşum. Hep birlikte bilimin ışığında Aydın için çalışacağız ve üreteceğiz.” dedi.

Sivil Senato projesini Aydın için önemli ve faydalı bulduklarını ifade eden senatörler, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e proje için teşekkür etti.  Senatörlerin görüş ve önerilerini paylaşmaları ile devam eden toplantı bir sonraki toplantıda yapılacaklar ve belirlenecek gündem ile ilgili görüşmelerin ardından sona erdi.