16 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

İnsanoğlunun yazılı tarihinin başından beri var olan astroloji bilimlerin en eskisidir. Astroloji kader değildir, herşey insanın kendi elindedir. Astroloji dönemleri inceler, fırsat alanlarını, şanslı zamanları, doğum haritanızda sizi kısıtlayan, zorlayan alanları, gecikmeleri gösterir.

Koç

Kariyer hayatınızda büyük değişimler olabilir, güzel iş teklifleri alabilir veya üst mertebelere yükseleceğiniz durumlarla karşı karşıya gelebilirsiniz. Şartlar bu kadar lehinize işliyorken herhangi bir risk almaktan kaçınmamalı ve ayağınıza kadar gelen fırsatları değerlendirmekten korkmamalısınız. 

Boğa

Aşk hayatınız, aileniz veya ebeveynlik konularında iletişiminizin hız kazandığı ve karşı tarafı daha iyi anladığınız bir dönemin i̇çine giriyorsunuz. Böyle bir dönemde yakın çevrenizden destek görebilirsiniz. Hatta hayatınızda ufak değişiklikler yapabilirsiniz. Her ne yaparsanız yapın hepsi sizin ufkunuzu genişleten konular olacaktır.

İkizler

Bugün çalışma hayatınızda hiç beklemediğiniz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Maddi anlamda karşılanmayan talepleriniz konusunda biraz daha sakin kalmaya çalışmalısınız. Ani çıkışlarınızı kontrol edin.

Yengeç

Ev ve aile konularınızla ilgili büyük bir değişim ve dönüşüm zamanı içine giriyorsunuz. Ailenizle beraber yeni kararlar vereceğiniz bugün onlar tarafında sizin fikirlerinizin kabul görmesini isteyecek ve desteklerini bekleyeceksiniz. 

Aslan

Çok uzun zamandır çözülemeyen bazı konular yeniden ortaya çıkabilir. Duygusal ilişkilerinizde kendinizi bir boşlukta hissedebilir yeni heyecanlar peşine düşebilirsiniz. Duygusal hayatınızda önemli başlangıçlar yapma zamanı… Eğer hayatınızda biri varsa iyice düşünüp her şeyi tarttıktan sonra sonra harekete geçmelisiniz.

Başak

Bugün alınganlık seviyeniz yüksek olabilir ve iletişim halinde olduğunuz insanlarla bazı iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Konuşulanları yanlış anlayabilir ve onlara alınganlık gösterebilirsiniz. Belkide biraz dinlenemeniz gereken bir süreç içindesiniz… Biraz kendinize zaman ayırmak bütün sorunları kökten çözüme kavuşturabilir.

Terazi

Çalışma hayatında size verilen sorumlulukların ağırlığı ve bununla beraber gelen hiçbir şey yetişememe duygusu yüzünden sağlığınız tehlikeye girebilir. Anlık stresler içinde kendinizi heba hissedebilirsiniz. Olumsuz olana kapılmak yerine olayları farklı düşünerek yeni bir soluk getirebilir ve üzerinizdeki sorumlulukları bir nebze de olsa azaltabilirsiniz.

Akrep

Hem özel hem de sosyal ilişkilere ait bazı sıkıntılarınızın sebebini bulmak için kendi içinize dönebilir ve bu sıkıntılarınıza cevap bulmak isteyebilirsiniz. Fiziksel görünümünüzü değiştirmek isteyebilir ve bunun için günü kendinize ayırabilirsiniz.

Yay

Bugün arkadaşınızla otururken onun yaşadığı konular üzerine yorum yapmanız karşı tarafın hoşuna gitmeyebilir ve bu konuda beklediğiniz tepkiyi alamayabilirsiniz. Eğer böyle bir durumla karşı karşıyasınız o an sessiz kalmalısınız.

Oğlak

Toplum önündeki duruşunuzu zedelemek istememenize rağmen özel hayatla ilgili bazı konularınızın ortaya çıkması sizi zor durumda bırakabilir. Ve o süreci yönetmekte başarısız olabilirsiniz. Ama kariyer hayatınızdaki olumlu gelişmeler bu mutsuzluğunuzun üstünü örtebilir.

Kova

Kariyer hayatı ve hedeflerinizle ilgili hayattan beklediğiniz olumlu gelişmeler yavaş yavaş gerçekleşiyor olabilir. Geçmişten kalan problemli konular, ertelemiş olduğunuz yarım işler, üstünü örttüğünüz bazı durumlar bugün itibari ile daha hızlı bir şekilde çözülerek ilerleyebilir.

Balık

Aile üyeleriniz özel hayatınızla ilgili olumsuz söylemlerde bulunabilir ve bu duruma bir hayli içerleyebilirsiniz. Ama bu onların hayatı değil bu sizin hayatınız! Kendi fikirleriniz doğrultusunda hareket etmekten asla vazgeçmeyin. Eğitim ve gelecekle ilgili konularda kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz.